OKUL MÜDÜRÜ ELZEM BABAYİĞİT'İN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

GÜLÜMSETEN OKUL

AY ve YILDIZ= AYYILDIZ

Ayyıldız İlkokulu 'nda köklü bir paradigma değişikliği yaşanıyor.

Okulumuz bundan böyle öğrenenler, gülenler, değerler ve değerliler topluluğudur. Bütün paydaşlarımız bulunduğu yerde mevcut kimliğiyle değerli, onurlu ve saygındır. En değerlisi öğrencilerimizdir. Onlar arasında en yetkilimiz ise okul müdürümüzdür. Zira asgari hiyerarşi ve otorite; azami paylaşma, empati ve hoşgörünün ön planda tutulduğu; ahbap-çavuş ilişkilerinin değil ilkelerin, dışlamanın değil kapsamanın esas alındığı yönetim anlayışı hakimdir. Kurum kültürüne göre okulumuzda herkes birbirinin hem öğretmeni hem de öğrencisidir. Yukarıda vurguladığımız değerlerin vücut bulması temennisiyle; 2019-2020 eğitim- öğretim yılının bütün öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlara vesile olmasını dileriz.

Ayyıldız Ailesi