Haberler

Okulumuz e Twinning etkinlikleri.

Devamı

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM AYI PANOSU

YÜRÜTÜLEN PROJE KAPSAMINDA SINIFLARIMIZDA KLASİK ESER OKUMALARI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ, 'BİLEN OTURUR' ETKİNLİĞİ YAPILMIŞ VE PANOLAR HAZIRLANMIŞTIR.

Devamı

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 85. yılında da okulumuzda hazırlanan programla anıldı.  Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Devamı

PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK VELİ SEMİNERİ

Okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Betül DURMAZ ÜNAL tarafından velilerimize yönelik 'Psikolojik Sağlamlık' konulu seminer düzenlenmiştir.

Devamı

CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıl dönümü okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Devamı

ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞU

Ankara; Kurtuluş Savaşı boyunca stratejik kararların alındığı, milletimizin mukadderatının şekillendiği ve jeopolitik konumuyla öne çıkan bir karargâh olarak 13 Ekim 1923'te ülkemizin başkenti olarak ilan edildi. Okulumuzda yapılan etkinliklerle Ankara'nın başkent oluşunun 100. yıldönümü kutlandı.

Devamı

MEVLİD KANDİLİ KUTLAMASI

İslam dininin peygamberi olan Hz. Muhammed (S.A.V) 'in doğum günü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Devamı

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI

Her yıl okulların açıldığı ilk hafta İlköğretim Haftası olarak kutlanır. Okulumuzda hazırlanan programla öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılına merhaba dediler. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

Devamı

EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN PSİKOLOJİK VE SOSYOLOJİK ETKİLERİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Dönemi kapsamında öğretmenlerimize yönelik 'Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri' konusunda okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Gülşah CİHAN tarafından seminer düzenlenmiştir.

Devamı

ÇOCUĞUM OKULA BAŞLIYOR

2023-2024 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Betül DURMAZ ÜNAL tarafından seminer düzenlendi.   Tüm velilerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz. 

Devamı

İYİ TATİLLER

2022-2023 eğitim öğretim yılı sona ermiştir. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diler mezun olan öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz. 

Devamı

SATRANÇ TURNUVASI İLÇE ÜÇÜNCÜLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

İlçemizde düzenlenen satranç turnuvasında kız ve erkek kategorilerinde üçüncü olarak bizleri gururlandıran okulumuz öğrencilerinden ZEYNEP KIRLI ve YAĞIZ EFE KÖSE'yi tebrik ederiz. 

Devamı