Rehberlik

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÖĞRENCİ EĞİTİMLERİ-SAĞLIKLI YAŞAM

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Gülşah CİHAN tarafından öğrencilerimize Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında Sağlıklı Yaşam modülü uygulanmıştır. Sunu içeriği görseldedir.

Devamı

OKULLARIMIZDA NEDEN,NASIL, NİÇİN KAYNAŞTIRMA

OKULLARIMIZDA NEDEN,NASIL, NİÇİN KAYNAŞTIRMA; Milli eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan, kaynaştırma uygulamalarında yönetici, öğretmen ve aileye yol gösterici nitelikteki klavuz kitaptır.     http://orgm.meb.gov.tr/alt_sayfalar/yayimlar/kaynastirma/kaynastirma.pdf

Devamı

OKUL SAĞLIĞI PROGRAMI

Okullarda Diyabet Programı Eğitimi kapsamında çocuklarda diyabet bulguları ve bakımı, şişmanlığın önlenmesi ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılması konusunda farkındalığın sağlanması amacıyla düzenlenen eğitimlere katılamayan velilerimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan videoları izlemek için http://okulsagligi.meb.gov.tr/index.php?Git=PVideo&sayfa=Anasayfa internet sitesinden faydalanabilirler. Sağlıklı bir ömür dileriz.

Devamı

ÇOCUĞUNUZA EV ÖDEVİ YAPMASINI 10 PRATİK ADIMDA SEVDİRİN

  Okulda verilen ödevler çocuklar için zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Bazı çocuklar, sadece sevdiği derslerle ilgili ev ödevlerini yapma konusunda istekli olurken, bazı çocuklar ise bütün ev ödevlerini sıkıcı buluyor. Öncelikle “ev ödevi nedir ve neden önemlidir?” Sorusunu cevaplayalım. Sonrasında ise ev ödevlerinin çocuğa nasıl sevdirileceğini anlatalım.

Devamı

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİM PROGRAMI (TBM)

Okulumuzda aylık yapılan Bağımlılıkla Mücadele ve Ebeveyn Becerileri Eğitimlerine katılamayan velilerimiz sunu içeriğinden faydalanabilirler. Ayrıntılı bilgi için okul rehberlik servisine başvurulabilir. 

Devamı

Bilgisayar oyunları eğitime katkı sağlayabilir mi?

´Hele şu ödevlerini bir yap da ondan sonra oyun oynarsın.´ cümlesini duyarak büyüdük.

Devamı